onesimpleprinciple.com Forum Index onesimpleprinciple.com
Keskustelua sivustoon liittyen / Discussion related to onesimpleprinciple.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Mistä aine koostuu

 
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 28.08.2010 10:58    Post subject: Mistä aine koostuu Reply with quote

Energia on ikuista.

Aine ei ole ikuista.

On olemassa vain yhtä ja samaa asiaa joka on jakaantunut erillisiksi tihentymiksi. Tätä yhtä ja samaa asiaa voidaan kutsua energiaksi.

Aine syntyy ikuisista energiatihentymistä.

Aineessa on vain ja ainoastaan erillisiä energiatihentymiä.

Kvarkeissa tätä asiaa on tiheämmin kuin kvarkkien ulkopuolella.

Tätä yhtä ja samaa asiaa liikkuu kvarkkeja kohti erillisinä vielä pienempinä tihentyminä ja kun ne liikkuvat kvarkkien läpi, niistä takertuu sitä mistä ne koostuvat kvarkkeihin samalla tavalla kuin kalaparvesta takertuu kaloja kalaverkkoon.

Kvarkit ovat pallomaisia tihentymiä jotka toimivat kuin kalaverkot.

Kvarkin läpi liikkuvan energiatihentymän keskusta ei takerru kvarkin energiaan, koska se on niin pieni, tiheä ja massiivinen.

Se osa mikä energiatihentymästä takertuu kvarkkiin, lisää kvarkin energiaa ja toimii jatkossa osana energiaverkostoa joka toimii kuin pallomainen kalaverkko ja näin kvarkkiin takertuu koko ajan lisää energiaa.


Aine ei muutu energiaksi.

Aine koostuu energiatihentymistä jotka muuttuvat vähemmän tiheäksi energiaksi, samalla kun niihin latautuu langattomasti lisää sähköä eli energiaa, jonka seurauksena kvarkit eli kyseiset energiatihentymät laajenevat.

Atomit käyttävät tätä energiaansa koko historiansa ajan, ladaten sitä itselleen koko ajan lisää langattomasti.

Saman aikaisesti nämä laajenevat energiatihentymät säteilevät energiaansa aaltoina joilla kontrolloivat toistensa paikkaa ja tönivät samalla toisiaan pois päin toisistaan samassa suhteessa kuin laajenevat.

Ulkoapäin kohti energiatihentymää tuleva energia aiheuttaa ulkoisen paineen, jonka takia energiatihentymästä puristuu ulos energiaa aaltoina. Nämä aallot saavat aikaan ulkoisen paineen niihin energiatihentymiin joihin ne törmäävät jne.

Ajan eli entropian kanssa energiatihentymien energia vaihtuu kokonaan.

Sama atomi, eri energia.

Sama järvi, eri vesi.

Tämän lisäksi on tärkeää ymmärtää näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymien LIIKE "uuteen" jo olemassa olevaan tilaan. Ja se miten nopeaa tuo liike on. Yhdessä hetkessä kokonaan pois siltä alueelta jos näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymät ovat ja seuraavassa hetkessä pois siltä alueelta jonne juuri siirryimme jne.

"Uuteen" jo olemassa olevaan tilaan joka on ei yhtään mitään. Tilaan joka ei muutu millään tavalla. Tilaan joka ei laajene tai kaareudu.

Tuo liike jota ei aikaisemmin ole ymmärretty, on niin nopeaa että vastaan tulevat äärimmäisen pienet hiukkaset humahtavat näkyvän maailmankaikkeuden läpi yhdessä hetkessä. Matkan aikana niistä absorboituu eli takertuu energiaa kvarkkeihin ja hiukkasiin kuten fotoneihin.

Näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymät ovat peräisin näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella olevista energiatihentymistä joissa jokaisessa on enemmän energiaa kuin näkyvässä maailmankaikkeudessa on yhteensä.

Ne räjähtävät ja säteilevät energia-aaltoja joilla on galaksien luonne.

Mitä enemmän näiden kohteiden takaa sivuilta pääsee työntävää energiaa meitä kohti, sitä nopeammin kohtaamme vastaan tulevaa energiaa ja sitä nopeammin kaikki laajenee.

Näin voimme kuvailla miten ja miksi kaikki näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymät laajenevat ulos päin jo olemassa olevaan tilaan. Ja myös sen miksi laajeneminen on kiihtyvää.


Ja siksi voimme kehittää tieteellisiä kokeita joiden avulla kyseiset väitteet voidaan todistaa tieteellisesti joko oikeiksi tai vääriksi.

Aine syntyi energiatihentymistä jotka liikkuivat jo olemassa olevassa tilassa tiettyyn suuntaan jo ennen kuin niistä syntyi ainetta. Uuden aineen aika syntyi silloin kun uusi aine itse syntyi. Näin meidän aikamme on äärimmäisen hidas suhteessa kaiken näkyvän maailmankaikkeuden aineen / energian liikenopeuteen ikuisessa tilassa joka ei laajene.


Tässä linkki tekstiin jossa kerron tieteellisestä kokeesta jonka avulla voimme todistaa kyseiset väitteet.

http://www.onesimpleprinciple.com/forum/viewtopic.php?t=2510


Energiatihentymästä ulos puristuvan pienemmän energiatihentymän liike perustuu isomman sisäiseen paineeseen eli siihen että energiaa räjähtää eli muuttuu vähemmän tiheäksi, jolloin kyseisen energiatihentymän energia ei sovi olemaan saman kokoisella alueella ja sitä työntyy pois päin energiatihentymän keskustasta pieninä energiatihentyminä.

Energiatihentymän vauhti tai liikerata muuttuu vain ja ainoastaan silloin kun energiatihentymän energiaa muuttuu joltakin puolelta nopeammin vähemmän tiheäksi kuin toiselta puolelta.

.

Ps. Haluaako joku kuvailla miten ja miksi tila laajenee?

Tai kertoa mistä laajeneva tila koostuu?

Jos ei voi kuvailla miten ja miksi tila laajenee tai miksi tila kaareutuu, miten voi kehittää tieteellisen kokeen jonka avulla kyseiset käsitteet voidaan todistaa tieteellisesti?
.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 29.08.2010 12:55    Post subject: Ei vaikea asia ymmärtää Reply with quote

Ajatellaan lentokone joka liikkuu vaikkapa kymmenen kertaa nopeammin kuin ääni.

Nyt lentokoneen sisällä taaksen päin liikkuva ääni liikkuu nopeammin lentokoneen mukana eteenpäin, kuin taaksepäin.

Lentokone kuljettaa ääntä kymmenen kertaa nopeammin eteenpäin, kuin mitä ääni etenee lentokoneen takaa osaa kohti.

Lentokoneen sisällä oleva ilma muodostaa energiakentän joka liikkuu lentokoneen mukana eteenpäin nopeammin kuin kyseisessä ilmassa liikkuva ääni liikkuu taaksepäin ja näin lentokone kuljettaa ääntä mukanaan nopeammin kuin se liikkuu taaksepäin.

Vastaavalla tavalla näkyvän maailmankaikkeuden enegiatihentymien muodostama energiakenttä kuljettaa valoa paljon nopeammin eteenpäin, kuin valo liikkuu sitä aluetta kohti josta olemme työntymässä /loittonemassa pois päin.

Ei tämän pitäisi olla liian vaikea asia ymmärtää.

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 29.08.2010 14:26    Post subject: Mieti, mieti ja mieti vielä kerran, siitä se avautuu Reply with quote

Jos mietimme tuon lentokoneen mukana liikkuvaa ääntä, ymmärrämme että ääni syntyy energiatihentymistä jotka jo liikkuvat jo olemassa olevassa tilassa tiettyyn suuntaan.

vastaavalla tavalla näkyvän maailmankaikkeuden valo syntyy ja on syntynyt koko näkyvän maailmankaikkeuden olemassa olon ajan energiatihentymistä jotka jo liikkuvat ja liikkuivat, ennen kuin ensimmäinen valo syntyi, jo olemassa olevassa tilassa tiettyyn suuntaan.

Twisted Evil
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 29.08.2010 16:33    Post subject: Hahmota ensin kokonaisuus Reply with quote

Jos et vieläkään hahmota kokonaisuutta.

Alkuräjähdysteorian mukaan galaksijoukot muka pysyvät suht samalla alueella tilassa joka muka laajenee, jolloin galaksijoukot muka loittonevat toisistaan, liikkumatta toisistaan pois päin.

Aikoinaan väitettiin että Maapallo pysyy paikoillaan, mutta ei se pysy.

Nykyisin väitetään että galaksijoukot pysyvät muka suht paikoillaan, mutta eivät ne pysy, eivätkä ole koskaan pysyneet.

Näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymät muodostavat energiakentän joka liikkuu kokonaisuuteena tiettyyn suuntaan ja liikkui siihen suuntaan jo ennen kuin meidän aine ja meidän aineemme aika syntyi.

Valo syntyy näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymistä koostuvasta aineesta ja liikkuu näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymien muodostamassa energiakentässä valonnopeudella.

Koko energiakenttä kokonaisuutena liikkuu ikuisessa tilassa joka ei muutu millään tavalla.

Vastaan tulee jopa 1000 miljardia vuotta vanhoja erittäin pieniä hiukkasia, jotka humahtavat näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymien muodostaman energiakentän läpi jopa yhdessä hetkessä. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, jos kykenee hahmottamaan kokonaisuuden.

Niistä absorboituu koko ajan lisää energiaa kvarkkeihin ja hiukkasiin kuten fotoneihin. Näin kaikki näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymät laajenevat kolmiulotteisesti.

Näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymien muodostama energiakenttä laajenee yhtenä kokonaisuutena.

Se työntyy koko ajan "uuteen" jo olemassa olevaan tilaan joka on ei yhtään mitään. Tilaan joka ei laajene.

Kaikki energiatihentymät eivät laajene aivan samassa suhteessa ja siksi havaitsemme esim. vanhan valon yleisesti punasiirtyneenä.

Fotonit ovat melko pieniä energiatihentymiä ja ne liikkuvat melko pitkän matkan. Saman aikaisesti aine esim. Aurinkokunnassa on aivan erilaisissa olosuhteissa ja näin eron voi huomata suhteessa vanhaan valoon.

Twisted Evil
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?


Last edited by Savor on 30.08.2010 17:56; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 30.08.2010 17:50    Post subject: Havainto joka tukee onesimpleprinciple mallia Reply with quote

Ajatuksissaan voi ratsastaa Auringosta ulos humahtaneen massiivisen hiukkasen mukana pois päin Auringosta ja ajatella kyseisen hiukkasen olevan uuden astetta pienemmän aineen kokoluokan galaksin "siemen".

Kyseinen hiukkanen räjähtää ja säteilee energia-aaltoja joilla on astetta pienemmän aineen kokoluokan aineen luonne. Uusi aine syntyy energiasta joka liikkuu jo olemassa olevassa tilassa "uuteen" jo olemassa olevaan tilaan huimalla vauhdilla suhteessa uuden aineen aikaan. Aikaan joka syntyy silloin kun uusi astetta pienemmän aineen kokoluokan aine syntyy.

Pienten galaksien siemenet työntyvät eteenpäin suht samaan suuntaan ja niiden liikeradat kohtaavat, jolloin ne vuorovaikuttavat toistensa kanssa voimakkaasti. Syntyy voimakas valoilmiö jota jotkut pienet älykkäät olennot kutsuvat myöhemmin nimellä kvasaari. Samalla vapautuu paljon energiaa josta paljon uusia tähtiä.

Ei huomaisi itsensä ja ympärillä liikkuvien hiukkasten / pienten galaksien liikettä kohti "uutta" jo olemassa olevaa tilaa.

Ei ymmärtäisi että vastaan tulee energiaa joka humahtaisi oman näkyvän maailmankaikkeuden läpi yhdessä hetkessä.

Myös sivuilta tulisi energiaa joka humahtaisi oman näkyvän maailmankaikkeuden läpi yhdessä hetkessä.

Jopa takaa päin tulisi energiaa joka menisi oman näkyvän maailmankaikkeuden läpi yhdessä hetkessä.

Tästä oman näkyvän maailmankaikkeuden läpi liikkuvasta energiasta absorboituisi lisää energiaa oman maailmankaikkeuden atomeille ja hiukkasille kuten fotoneille. Näin ymmärtäisi miten ja miksi ne laajenevat tilassa joka ei laajene.

Auringosta tulevat massiiviset hiukkaset liikkuvat Maapalloa kohti jopa 2 - 3 vuorokautta.

Fotonit liikkuvat saman matkan 8 minuutin aikana.

Kuinka pitkän matkan Aurinkoa kohti liikkuva energia on liikkunut suhteessa noihin hiukkasiin joita Aurinko säteilee?

Kuinka nopeasti ne liikkuvat esim. Maapallon kokoisen alueen läpi, niin että tuon kokoisen pienen olennon näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymät liikkuvat pois päin Auringosta ja vastaan tuleva energia kohti Aurinkoa.

Miten hidas aika voikaan olla suhteessa liikenopeuteen?

Kun uusi aine syntyy, mihin uuden aineen aika perustuu?

.
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 04.10.2018 17:30    Post subject: Reply with quote

Hop

😃
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group