onesimpleprinciple.com Forum Index onesimpleprinciple.com
Keskustelua sivustoon liittyen / Discussion related to onesimpleprinciple.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Hurja teoria: Alkuräjähdys synnytti myös antimateriasta koos

 
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 09.01.2019 16:44    Post subject: Hurja teoria: Alkuräjähdys synnytti myös antimateriasta koos Reply with quote

Omat kommenttini tuonne työntyvät näin.

Hurja teoria: Alkuräjähdys synnytti myös antimateriasta koostuvan antiuniversumin, jossa aika kulkee taaksepäin

https://yle.fi/uutiset/3-10584463?fbclid=IwAR3R7gqL9h6LJlFzVp5G9JW1u0LvsCrL9jcM0OvB7-S7JO-nFvJwo2BJP40

Minähän jo selvitin miten maailmankaikkeus toimii.

Miten laajeneva näkyvä maailmankaikkeus syntyi jo olemassa olleesta työntävästä voimasta aina olemassa olleeseen äärettömään 3 D avaruuteen joka itsessään ON ei yhtään mitään ja ei sen takia voi muuttua millään tavalla.

Väite laajenevasta avaruudesta on tieteellisesti ajateltuna yhtä tyhjä väite kuin väite suojelusenkeleistä.

Avaruus ei säteile infoa.

Avaruutta ei voi tutkia tieteellisesti. Sitä ei voi yrittää manupuloida mitenkään. Et voi yrittää saada sitä laajenemaan nopeammin tai hitaammin.

Kukaan ei osaa kuvailla sanoin tai visuaalisesti mitä laajenevalle avaruudelle tapahtuu silloin kun sen metrinen koirdinaatisto kasvaa.

On helppo sanoa että avaruutta on myöhemmin enemmän. Mutta se ei ole tiedettä. Tai sitten myös, jumala loi maailmankaikkeuden, on tiedettä.

Avaruus itse ei ole missään paikassa jossa se voisi laajentua tai kaareutua. Joten väitteet laajenevasta avaruudesta ovat höpö höpö juttuja.

Oikeasti atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät keskenään kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa laajenevaa työntävää voimaa jolla on mm. laajenevan valon luonne. Laajenevan valon vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aine ja valo laajenevat.

Ja näin laajenevan valon vauhti on vakio suhteessa suhteelliseen aineen kokoluokkaan ja suhteessa suhteelliseen aikaan.

Myös elektronit laajenevat ja myös elektronit syntyvät siitä laajenevasta työntävästä voimasta jota laajenevista atomien ytimistä työntyy koko ajan ulos, jatkaen matkaan kohti muita laajenevia atomien ytimiä, välittäen näin laajenevaa työntävää voimaa jolla laajenevat atomien ytimet työntävät toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat.

Eli tutkija ei saa ytimen ympäriltä irtoamaan elektronia kun lähettää ydintä kohti sopivan energian omaavia fotoneita. Hän saa syntymään uuden elektronin siitä laajenevasta työntävästä voimasta jota laajenevasta ytimestä työntyy koko ajan ulos ja jota meidän laitteet eivät pysty rekisteröimään.

Eli suurin osa laajenevasta valosta on meille pimeinä aaltoina ja tämä laajenevan valon aaltoluonne työntyy sitten esiin rekisteröitävissä olevien fotoneiden avulla.

Lähetä yksittäisiä fotoneita liikkeelle kaksoisrakokokeessa ja katso miten laajenevan valon pimeät aallot kuljettavat näitä yksittäisiä fotoneita kahden raon jälkeen tietyille herkän ilmaisimen alueille.

Youtubesta videoitani aiheeseen liittyen

Etimespace

Onesimpleprinciple

🤔

YoutubenEtimespace 09.01.2019 - 15:05
Näkyvällä maailmankaikkeudella on oma alkunsa.

Mutta laajeneva näkyvä maailmankaikkeus syntyi jo olemassa olleesta fyysisen konkreettisesti olemassa olleesta asiasta joka itsessään on jo työntävää voimaa.

Eikä siihen edes tarvittu kaikkea äärettömässä avaruudessa liikkuvaa työntävää voimaa jota äärettömässä avaruudessa on tasaisen epätasaisesti hajaantuneena äärettömästi.

Kaikki avaruudessa liikkuva koostuu pohjimmiltaan työntävästä voimasta.

Ei ole olemassa erikseen ainetta ja erikseen voimia.

Vetävää voimaa ei voi selittää koska sitä ei ole olemassa.

Galaksien keskusten supermassiiviset kohteet syntyivät suht saman aikaisesti omissa 3 D "alkuräjähdyksissään" ja ns. taustasäteily on peräisin niiden syntymistä.

Myös taustasäteily on laajentunut matkansa aikana ja vuorovaikuttanut kohtaamiensa taustasäteilyiden ja muiden laajenevien valojen kanssa. Juuri sen takia se on niin tasalaatuista joka suunnasta.

Paitsi että erojakin löytyy sen mukaisesti mistä päin sitä meitä kohti työntyy. Oliko jopa 10 %:n ero toisessa suunnassa kuin vastakkaisessa.

Valon yleinen punasiirtymäkin selittyy sillä että valot laajenevat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa.

Aivan kuten valon liikeradan taipuminen tähden tai galaksin ohituksen yhteydessä ja valin ns. gravitaatiopunasiirtymä.

Asia jota voidaan tutkia tieteellisesti koska voimme yrittää manipuloida laajenevan valon liikerataa miljardeja vuosia vanhan laajenevan valon avulla.

Eli valoa voidaan tutkia tieteellisesti ja jos valot laajenevat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa, se voidaan todistaa tieteellisesti.

Laajenevan avaruuden olemassa oloa ei voi todistaa tieteellisesti. Sen olemassa oloon voi vain uskoa.

Niin, ja galaksit sitten syntyivät sisältä ulos päin kun nämä laajenevat supermassiiviset kohteet alkoivat myöhemmin törmäilemään keskenään työntyessään pois päin samalta äärettömän avaruuden alueelta.

Eli törmäyksiä ilman vetävää voimaa sen mukaisesti milloin liikeradat sattuivat kohtaamaan eteenpäin työntymisen aikana.

Alkumatkasta törmäyksiä jyrkässä kulmassa. Nykyisin laajenevien galaksien liikeradat kohtaavat hyvin loivassa kulmassa, joten törmäyksiä harvakseltaan.

Tässä on siis hyvä ymmärtää ja hahmottaa kaikkien laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajenevien galaksien yhteinen liike äärettömässä avaruudessa tietystä suunnasta tiettyyn suuntaan.

Siten että laajeneva näkyvä maailmankaikkeus poistuu yhdessä hetkessä pois siltä avaruuden alueelta jonne oli hetki sitten siirtynyt jne.

Ja laajenevan näkyvän maailmankailkeuden laajeneva valo tietysti työntyy laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden mukana sinne minne olemme yhtenä laajenevana työntävän voiman energiakenttänä työntymässä.

Galaksien syntyminen sisältä ulos päin on mahdollista havaita suoraan James Webb teleskoopin avulla.

🤔

YoutubenEtimespace 09.01.2019 - 15:58
Ikuinen kierrätys selittyy työntävällä voimalla.

Systeemi, joka koostuu työntävästä voimasta, pystyy saamaan itseään kohti työntyvän työntävän voiman itselleen hidastamalla sen vauhtia silloin kun se työntyy työntävästä voimasta koostuvan systeemin sisälle. Ja tämä sen avulla mistä se koostuu eli työntävän voiman avulla. Sisäinen paine kasvaisi jos systeemin työntävä voima ei hajaantuisi isommalle avaruuden alueelle.

Näin työntävästä voimasta koostuva systeemi laajentuu avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen eli siinä oleva työntävä voima hajaantuu avaruudessa isommalle avaruuden alueelle.

Asia joka voidaan kuvailla sanoin ja visuaalisesti koska erillisten osien liike avaruudessa suhteessa toisiinsa.

Laajenevasta työntävästä voimasta koostuva laajeneva systeemi väistämättä menettää osan itsessään olevasta laajenevasta työntävästä voimasta koska se itse koostuu pienemmistä laajenevista tihentymistä jotka kierrättäessään laajenevaa työntävää voimaa keskenään, menettävät siitä osan kun sitä ohjautuu niiden väliseltä alueelta ulos laajenevasta systeemistä.

Eli kolmiulotteisesti avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen laajenevissa systeemeissä oleva laajeneva työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

Sama laajeneva kvarkki jossa eri laajeneva työntävä voima kuin aikaisemmin.

🤔

YoutubenEtimespace 09.01.2019 - 16:37
Laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden sisäisesti ei ole olemassa mitään mikä voisi saada nyt avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen hajaantuvan työntävän voiman puristumaan taas kerran paljon tiheämmäksi työntäväksi voimaksi.

Mutta ei tarvitsekaan olla.

Riittää että nyt laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajeneva työntävä voima työntyy erittäin pitkän ajan päästä sellaiselle avaruuden alueelle jossa jo on äärimmäisen tiheästä työntävästä voimasta koostuva erittäin massiivinen systeemi.

Systeemi jossa on erittäin paljon enemmän työntävää voimaa kuin laajenevassa näkyvässä maailmankaikkeudessa sitä on yhteensä.

Tuollaisen systeemin sisälle työntyminen saa nyt kiihtyvällä vauhdilla kohti tuota erittäin tiheää systeemiä työntyvän laajenevan työntävän voiman vauhdin hidastumaan ja samalla tuo erittäin tiheän työntävän voiman räjähtäminen kiihtyy sitä mukaa mitä enemmän siihen törmää äärimmäisen nopeaa työntävää voimaa joka suunnasta.

Tuollaisen äärimmäisen tiheän ja massiivisen systeemin keskustaan kohdistuu koko ajan äärimmäinen paine koska kaikki sen ympärillä oleva tiheä työntävä voima räjähtää / laajenee isommalle ja isommalle avaruuden alueelle ja näin tuon tiheän ja massiivisen koko ajan räjähtävän systeemin keskustaan / tukipisteeseen / "pohjoisnavalle" kohdistuu koko ajan äärimmäinen paine joka ei koskaan helpota koska sen keskustaan työntyy koko ajan lisää erittäin vanhojen laajenevien maailmankaikkeuksien jäänteitä.

Keskustaa / "pohjoissnappaa" syvemmälle mikään ei pysty työntymään, mutta keskustaan asti työntyvä syrjäyttää / työntää sinne aikaisemmin työntyneen sieltä pois kohti aluetta jossa keskustassa äärimmäisen tiheäksi puristunut työntävä voima pääsee taas kerran hajaantumaan / laajenemaan vähemmän tiheäksi työntäväksi voimaksi.

Vastaavia äärimmäisen tiheitä ja massiivisia kohteita / "pohjoisnapoja" on äärettömässä avaruudessa äärettömästi ja ne kierrättävät ikuista työntävää voimaa keskenään siten että niistä pois päin työntyvästä äärimmäisen tiheästä työntävästä voimasta syntyy uusien galaksien keskusten supermassiivisia kohteita jotka törmäilevät alkumatkastaan keskenään jyrkissä kulmissa ja näin uusia laajenevia galakseja sisältä ulos päin jne.

🤔
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
SavorJoined: 02 Jan 2007
Posts: 2246

PostPosted: 11.01.2019 12:45    Post subject: Reply with quote

YoutubenEtimespace 10.01.2019 - 21:11
Aikainen matkamies kirjoitti
"Maailmankaikkeuden inflatorinen laajeneminen ei tapahtunut räjähtämällä vaan niin, että jokaisen pisteen väliin syntyi tilaa. Sitä kuvaa yhdellä tasolla vaikka sellainen juttu, että piirrät tussilla pisteitä ilmapalloon ja sitten puhallat siihen ilmaa."

Höpö höpö juttuja on nuo!

Katsos kun sen ilmapallon pinta koostuu erillisistä osista jotka liikkuvat avaruudessa suhteessa toisiinsa.

Avaruus itse ei ole missään paikassa jossa se voisi laajentua. Avaruuden laajenemisen kuvailuun ei voi käyttää liikettä. Jos se liikkuu, oli se sitten mitä tahansa, se liikkuu avaruudessa ja silloin se EI OLE AVARUUTTA!!!

Yritäppä kuvailla miten sitä avaruutta ilmestyy jokaisen avaruuden pisteen väliin lisää hokkus pokkus. Sen kuvailuun ei voi käyttää liikettä!

Sitä ei pysty kukaan kertomaan! Ei sanoin, eikä visuaalisesti!

Ja se on varma se!!!

Voit yrittää, mutta et pysty siihen!!!

Siihen ei pysty Esko Valtaoja!

Siihen ei pysty Kari Enqvist!

Siihen ei pysty Syksy Räsänen!

Siihen ei pysty kukaan koskaan missään ikinä!

Laajeneva avaruus on keisari alasti!

Täyttä huuhaata!

On helppo sanoa että avaruus laajenee ja että jokaisen avaruuden pisteen väliin ilmestyy lisää avaruutta, mutta ei se ole tieteellinen väite jos voi kykene kertomaan mihin se perustuu tai mikä sen ylipäätään mahdolistaa!

Ja kukaan ei sitä ole vielä kertonut, eikä kukaan sitä sinulle kerro! Ei nyt, eikä koskaan tulevaisuudessa!

🤔

https://yle.fi/uutiset/3-10584463?fbclid=IwAR3R7gqL9h6LJlFzVp5G9JW1u0LvsCrL9jcM0OvB7-S7JO-nFvJwo2BJP40

YoutubenEtimespace 11.01.2019 - 11:07

Laajeneva avaruus vs. laajenevat tihentymät

Miten laajeneva avaruus laajenee?

Siten että sen metrinen koordinaatisto kasvaa.

Mihin se perustuu?

Siihen että avaruus laajenee?

Ok, näin minulle on vastattu. Kukaan ei edes yritä kertoa sitä mikä sen avaruuden laajenemisen mahdollistaa.

Ainut asia mitä laajenevasta avaruudesta kerrotaan on se miten se ei laajene. Ja sehän ei siis laajene ulos päin jo olemassa olevaan paikkaan.

Se siis laajenee jotenkin jotenkin sisältä sisälle päin jotenkin jotenkin.

Ok. Minä siis väitän että laajenevan näkyvänbmaailmankaikkeuden laajeneva aine koostuu laajenevista tihentymistä jotka laajenevat äärettömässä avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen koska laajenevien tihentymien erilliset laajenevat osat liikkuvat avaruudessa suhteessa toisiinsa.

Eli laajenevien tihentymien laajenemisen mahdollistaa se että ne itse LIIKKUVAT avaruudessa ja ne koostuvat erillisistä laajenevista osista jotka LIIKKUVAT avaruudessa suhteessa toisiinsa. Näin laajenevien tihentymien sisälle voi LIIKKUA lisää sitä mitä niissä jo on ja sekin voidaan kuvata sanoin ja visuaalisesti koska erillisten systeemien LIIKE avaruudessa suhteessa toisiinsa.

Laajenevien kvarkkien ja laajenevien fotoneiden läpi työntyy koko ajan äärimmäisen nopeaa kaiken taustan työntävää voimaa joka saa laajenevissa kvarkeissa ja laajenevissa fotoneissa olevan laajenevan työntävän voiman hajaantumisen nopeutumaan. Sitä mukaa kuin kaiken taustan työntävän voiman vauhti vuorovaikutukaen takia hidastuu, sitä absorboituu laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden laajeneviin tihentymiin kuten esim. laajeneviin kvarkkeihin ja laajeneviin fotoneihin.

Ei ole mitään syytä epäillä etteikö laajenevat valot vuorovaikuta toistensa kanssa ja saa toistensa vauhtia kiihtymään samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Sen todistaa

1. Valon yleinen punasiirtymä.

2. Valon liikeradan taipuminen tähtien ja galaksien ohituksen yhteydessä.

3. Valon ns. gravitaatiopunasiirtymä.

Kaikki nuo kolme ilmiötä selittyvät sillä että valot laajenevat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa.

Laajeneva ja kaareutuva avaruus ovat höpö höpö juttuja!

TOIMITTAJAT, kysykää ns. asiantuntijoilta mihin avaruuden laajeneminen perustuu ja mikä sen ylipäätään mahdollistaa.

Kysykää liittyykö avaruuden laajenemiseen liikettä ja jos liittyy, niin kysykää minkälaista liikettä ja missä tuo liike tapahtuu.

Jos ei liity, niin kysykää mikä sen avaruuden laajenemisen sitten mahdollistaa jos sen laajenemiseen ei liity minkäänlaista liikettä.

Vastauksia ei työnny. Ei ainakaan sellaisia jotka selittäisivät sen mitä sille laajenevalle avaruudelle tapahtuu silloin kun sen metrinen koordinaatisto kasvaa.

🤔
_________________
Olemmeko löytämässä itse itsemme? Yhdistyvätkö eri uskonnot ja tiede jo meidän aikana?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    onesimpleprinciple.com Forum Index -> Savolainen ajatus All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group