Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Matematiikkaa

Matematiikkaa

Nyt voitte siis alkaa kehittämään ajatukseeni matematiikkaa.

Käsittääkseni voimme ilmaista matemaattisella kaavalla massaansa eli energiaansa menettävän avaruusaluksen, jonka eteenpäin työntävän räjähtävän energian määrä kasvaa koko ajan?

Ja tämän kaavan pitäisi todistaa matemaattisesti se että Maapallon atomien ytimien vauhti voi kiihtyä koko ajan poispäin Maapallon keskustasta samassa suhteessa kuin atomit laajenevat kolmiulotteisesti?

Eikö?

Muistathan että esim. kolmiulotteisesti laajenevan Maapallon keskustasta työntyy kolmiulotteisesti laajenevia atomien ytimiä nopeammin pienempiä kolmiulotteisesti laajenevia energiakimppuja jotka siirtävät liike-energiaansa atomien ytimiin, laajeneva ydin ytimeltä, itsestään avautuvilla energia-aalloilla.

Ja että kolmiulotteisesti laajenevasta Auringosta työntyy Auringon pintaa nopeammin kolmiulotteisesti laajenevia energiakimppuja kuten fotoneja ja neutriinoja, niin että esim. kolmiulotteisesti laajenevat neutriinot siirtävät liike-energiaansa esim. kaikkiin Maapallon laajeneviin atomeihin atomin ydin atomin ytimeltä.

Ja tämän takia planeetat työntyvät poispäin kolmiuloteisesti laajenevast Auringosta kaarevalla radalla samassa suhteessa kuin laajenevat kolmiulotteisesti.Onesimple

:);):)

Tämä sivu kaipaa muokkaamista englannin kieliselle sivulle.