Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

!!!38!!! » Gravitaatio

Gravitaatio

Uuden atomimallin mukaisesti.

1. Laajenevan Maapallon pinta työntää meitä pois päin Maapallon keskustasta samassa suhteessa kuin me ja kaikki muukin laajenemme.

2. Maapallon atomien ytimien välissä virtaa energiaa aaltoina ja näissä aalloissa olevat laajenevat energiakimput saavat itseensä osumia atomien ytimistä avautuvista energiakimpuista. Sen takia ne räjähtävät energiaansa kohti atomien ytimiä ja siirtävät näin liike-energiaansa laajenevien atomien ytimiin.

3. Myös avaruudesta tulee energia-aaltoja joissa on energiakimppuja jotka ovat vuorovaikuttaneet toistensa kanssa itsestään avautuvilla energia-aalloilla ja näistä avautuvista energia-aalloista ne ovat saaneet itselleen energiakentät samalla periaatteella kuin galaksien keskustat ovat saaneet ympärilleen energiakentät tähdistä jotka siis ovat syntyneet energia-aalloista jotka ovat peräisin galaksien keskusten jättimäisistä energiakeskittymistä joiden voidaan olettaa olevan astetta isomman aineen kokoluokan hiukkasia. Näin avaruudesta tulevat energiakimput siirtävät liike-energiaansa enemmän Maapallon atomien ytimiin kuin Maapallon atomien ytimien välissä liikkuvat energiakimput siirtävät pois päin maapallon keskustasta työntävää liike-energiaansa maapallon atomien ytimiin.

4. Kun vielä muistaa että esim. Maapallosta avautuvat energia-aallot vuorovaikuttavat Maapalloa kohti tulevien energia-aaltojen kanssa, niin avot. Eli Maapallosta pois päin työntyvät energiakimput putsaavat/absorboivat mukaansa Maapalloa kohti tulevista energiakimpuista avautuvia energia-aaltoja ja näin Maapalloa kohti tulevat energiakimput laajenevat tönimättä toisiaan pois päin toisistaan. Sen takia niitä tulee Maapalloa kohti enemmän kuin olisi tullut jos Maapallosta ei avautuisi energiaa aaltoina pois päin.

Ulkoinen paine kohti taivaankappaletta siis perustuu siihen millaisia energia-aaltoja taivaankappale itse avautuu pois päin, koska pois päin työntyvät energia-aallot siis saavat energiaa ikäänkuin taipumaan kohti taivaankappaletta.

Sisäinen taivaankappaleesta pois päin työntävä paine perustuu siihen miten massiivisen pieniä energiakimppuja kappale itse avautuu pois päin itsestään.

Mitä pienempiä energiakimppuja, sitä vähemmän ne saavat osumia laajenevien atomien ytimien avautuvista energia-aalloista. Mitä massiivisempia ja pienempiä energiakimppuja taivaankappale itse avautuu, sitä vähemmän ne vuorovaikuttavat taivaankappaleen lähellä olevien kappaleiden atomien ytimien kanssa ja sitä vähemmän ne siirtävät liike-energiaansa niihin.


Yksinkertaisen loogisen kaunista.

Rauhaa

:);):)