Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Biologia » Info

Info

Miten info säilyy aivoissamme tai tietokoneessa?

Kolmiulotteisesti laajenevat energiakeskittymät voivat laajentua synkronissa sykäyksittäin tai tasaisesti ja näin meillä on kaksi erilaista tapaa laajentua. Tietokoneissa info tallentuu 0:na tai 1:senä eli koodissa on vain kahta erilaista merkkiä.

Ajatellaampa että aivoissamme olevat muistot ovat tallentuneet niin että tiettyjen alueiden kolmiulotteisesti laajenevat energiakeskittymät laajenevat synkronissa ja toisien tasaisesti. Nyt meillä on tallessa infoa, joka on saatavissa esiin tarvittaessa ja joskus jopa ilman tarvetta.

Jos ihminen saa aivotärähdyksen jonka jälkeen hän ei vähään aikaan muista kaikkea, voisi ajatella että tärähdyksen yteydessä tietyn alueen atomit räjähtävät niin tiheitä energia-aaltoja ettei tuolta alueelta pääse info läpi ja näin ihminen ei muista kaikkea. Ajan kanssa tuon alueen kolmiulotteisesti laajenevien energiakeskittymien laajeneminen rauhoittuu, löytää tasapainon ja info taas pääsee läpi jne.

Entäpä minne joutuu info joka heitetään tietokoneelta "roskiin"?

Ei se siirry mekaanisesti minnekään. Tietyn alueen kolmiulotteisesti laajenevien energiakeskittymien laajeneminen synkronissa saadaan muuttumaan tasaiseksi laajenemiseksi ja näin koodi häviää ja tilalle voidaan tallentaa uutta tietoa.

Esim. sydän laajenee synkronissa ja jos sydän pysähtyy, voidaan sydämelle antaa yksi infolataus, joka tallentuu sydämen kolmiulotteisesti laajeneviin energiakeskittymiin ja näin ne säilyttävät tuon infon ja jatkavat laajenemistaan synkronissa sykäyksittäin.


Lisäys: No tätä pitää vielä miettiä. Tästä aiheesta huomaa etten aina selvitä etukäteen missä mennään. Pelailtiin tuossa futista ja tuli puhetta tiedon säilymisestä jne. Ja selvisi sitten minullekin että oliko se niin että 0 oli ilman varausta ja 1 omasi pienen oliko se 5 jotakin varauksen jne. Mutta kuten sanottu, tätä pittää vielä mietiskellä.

Onesimple

:);):)

Käännetty englanniksi