Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Kosmologia » Läpimurto

Läpimurto

Emme voi havannoida atomin ydintä joka ajatukseni mukaan muuttuu koko ajan vähemmän tiheäksi, sitä mukaa kun atomin ydin laajenee.

Laajenevasta atomin ytimestä avautuu koko ajan energiaa poispäin ytimestä ja näin sen massa pienenee koko ajan aivan aavistuksen verran.

Ytimeen tulee ulkoapäin koko ajan aivan aavistuksen verran enemmän ja enemmän energiaa, joka saa ytimen räjähtämään koko ajan energiaansa poispäin ytimestä enemmän ja enemmän.

Tämä selittää sen miksi esim. maapallon kolmiulotteisesti laajenevien atomien vauhti voi kiihtyä koko ajan poispäin Maapallon keskustasta ja poispäin kolmiulotteisesti laajenevasta Auringosta kaarevalla radalla.


Nyt meidän ei tarvitse yrittää selittää sitä mikä pitää elektronin "kiertoradallaan" atomin ytimen ulkopuolella.

Eikä gravitaatiota.

Eikä esim. sitä miksi galaksien ulkoreunalla kiertävät tähdet liikkuvat niin nopeasti, eivätkä sinkoudu poispäin galaksin keskustasta, jolloin voimme unohtaa pimeän aineen, jota muka on, niin että se on erilaista kuin havaittava aine, mutta omaa silti samanlaisen gravitaatiovoiman kuin havaittava aine. gravitaatiovoiman jota ei osata kuitenkaan selittää.

Ajatellaampa avaruusalus jonka massa pienenee koko ajan, niin että alusta eteenpäin työntävän räjähtävän energian määrä kasvaa koko ajan.

Kiihtyykö aluksen vauhti koko ajan?

Onesimple

:);):)  

Tämä sivu kaipaa muokkaamista englannin kieliselle sivulle.