Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Geologia » Tsunami 2004

Tsunami 2004

Käännetty versio

Tsunami 2004

Tarkat mittalaitteet havaitsivat maapallon läpi hujahtavan energiapulssin vain vuorokausi sen jälkeen kun Aasiassa syntyi voimakas maanjäristys ja tsunami vuonna 2004. Tiedemiehet päättelivät tuon voimakkaan energiapulssin tulleen tähdestä, jota kutsutaan magnetariksi. Kyseisessä tähdessä oli todennäköisesti syntynyt tähdenjäristys, jossa vapautui nopeasti paljon energiaa.

Ajatukseni mukaan tuo tiheä energia-aalto on avautunut energiaa joka suuntaan ja kehittänyt näin itselleen energiaeturintaman, joka oli maapallolla noin vuorokausi ennen varsinaista energiapulssia. Tuon energiaeturintaman energiakimput "paloivat loppuun" merenpohjan ja meren atomien ytimistä avautuviin energia-aaltoihin lisäten niiden tiheyttä/energiaa.

Siksi meri laajeni, ja merenpohjaan syntyi voimakas maanjäristys. Maapallosta avautuvat massiivisemmat energiakimput eivät siis vuorovaikuttaneet tuon energiaeturintaman kolmiulotteisesti laajenevien energiakimppujen kanssa, ja näin ne tulivat tönineeksi toisensa kohti maapallon tiettyä aluetta. (taipuivat kohti samaa aluetta ) Sieltä ne saivat vapautumaan paljon energiaa kohti varsinaista energiapulssia. Tämä maapallosta tsunamin ja maanjäristyksen yhteydessä avautunut energia suojasi maapalloa samalla tavalla kuin ns. magneettikenttä suojelee maapalloa auringosta tulevilta energiakimpuilta. Maapallosta avautuvat energiakimput ikään kuin "kuorivat" uloimmat, elämälle haitalliset kerrokset takaisin aurinkoon päin.
Vanha versio

Tarkat mittalaitteet havaitsivat maapallon läpi hujahtavan energiapulssin vain vuorokausi jälkeen Aasiassa syntynyttä voimakasta maanjäristystä ja tsunamia vuonna 2004. Tiedemiehet päättelivät tuon voimakkaan energiapulssin tulleen tähdestä, jota kutsutaan magnetariksi. Kyseisessä tähdessä oli todennäköisesti syntynyt tähdenjäristys, jossa vapautui nopeasti paljon energiaa.

Ajatukseni mukaan tuo tiheä energia-aalto on avautunut energiaa joka suuntaan ja kehittänyt näin itselleen energiaeturintaman, joka oli maapallolla noin vuorokausi ennen varsinaista energiapulssia. Tuon energiaeturintaman energiakimput "paloivat loppuun" merenpohjan ja meren atomien ytimistä avautuviin energia-aaltoihin lisäten niiden tiheyttä/energiaa. Siksi meri laajeni, ja merenpohjaan syntyi voimakas maanjäristys. Maapallosta avautuvat energiakimput eivät siis vuorovaikuttaneet tuon energiaeturintaman kolmiulotteisesti laajenevien energiakimppujen kanssa, ja näin ne tulivat tönineeksi toisensa kohti maapallon tiettyä aluetta, josta ne saivat vapautumaan paljon energiaa kohti varsinaista energiapulssia. Tämä maapallosta tsunamin ja maanjäristyksen yhteydessä avautunut energia suojasi maapalloa samalla tavalla kuin ns. magneettikenttä suojelee maapalloa auringosta tulevilta fotoneilta, joista maapallosta avautuva energia ikään kuin "kuorii" uloimmat, elämälle haitalliset kerrokset takaisin aurinkoon päin.

Savor

:);):)