Suomi Svenska Русский English Nederlands Francais Deutsch Chinese 中文 Ελληνικά In italiano En español Poland ?

Creative Commons License
Tämän teoksen teksti­sisällön käyttö­oikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epä­kaupallinen-Tarttuva 3.0 -lisenssi. Lisätiedot täältä.

Fysiikka » Ongelma

Ongelma

Niinsanottu kolmen kappaleen ongelmakin selviää ajatukseni avulla. Taitaa nykyinen fysiikka olettaa, että ns. gravitaatio välittyy niin, etteivät gravitaatioaallot vuorovaikuta toistensa kanssa.

Ajatukseni mukaan kappaleet laajenevat kolmiulotteisesti ja avautuvat energia-aaltoja, joilla kappaleet vuorovaikuttavat toistensa kanssa. Myös näissä avautuvissa energia-aalloissa olevat energiakimput laajenevat ja avautuvat energia-aaltoja, joilla nämä energia-aaltojen energiakimput vuorovaikuttavat toistensa kanssa eli tönivät toisiaan poispäin toisistaan samassa suhteessa kuin laajenevat.

Ja tämä pitää ehdottomasti ottaa huomioon esim. ns. kolmen kappaleen ongelmassa. Jos tarkastellaan kahta kappaletta ja sitä, miten ne vaikuttavat toisiinsa, ja sen jälkeen systeemiin tuodaan kolmas kappale, pitää ymmärtää, että kolmannesta kappaleesta avautuvat energia-aallot vuorovaikuttavat kahdesta muusta kappaleesta avautuvien energia-aaltojen kanssa, ja ne muuttavat näiden energia-aaltojen energiaa, jonka jälkeen ne vaikuttavat eri tavalla kuin kahden kappaleen systeemissä.

Onesimple

:);):)